Botemedel mot kyla

När hösten smyger sig på så kommer också kylan. Den första kylan upplevs nästan värst, dels för att man inte vant sig men också för att den kommer i kombination med vind och väta under hösten. Helt plötsligt inser man att det är dags att klä på sig för att inte frysa. Här kommer några av våra favoriter för att mota bort höstfrossan.

I våra hem kan det också kännas kyligt när hösten och vintern är i antågande. Även om det finns mysfaktorer såsom tända ljus som många uppskattar så vill man också byta till varmare täcken och se till att soffan och sängen känns mysigare och värmande. Ull är att material som lämpar sig särskilt bra för våra kroppar eftersom att den är både värmande och andas så den transporterar bort fukt som vår kropp avger. ullkomforten.se har ett brett utbud av ullprodukter just för våra sängar, varför inte unna sig en ullbäddmadrass att ha i sängen under vintern. Ull lämpar sig också bra i kläder så varför inte köpa dig en skön vardagströja i merinoull eller ett underställ inför vintern. Ett annat bra tips för att köpa ullsulor till skorna, det är en perfekt lösning när vädret är mellan sommar och vinterskor.

När du vistas ute under höst och vinter så är det i särklass viktigaste att hålla vätan borta, så länge du är torr så går det att undvika att frysa. Eftersom att temperaturerna kan skifta stort under dagen på höst och vinter så är lager på lager en mycket bra idé. Då kan du snabbt reglera klädseln för att undvika att frysa eller svettas. Ett underställ är att rekommendera för att hålla värmen i kroppen, följt av ett mellanlager som är värmande slutligen ett skallager som håller väta och vind borta men som helst skall andras så du inte stänger in fukten. Vi hoppas att råden ska hjälpa dig att kunna njuta mer av de kyliga årstiderna.

Kommentarer är stängda.