Inreda och dekorera barnrummet

En trend som har förstärkts de senaste åren är den marina trenden. Idag är det inte bara på segelbåten eller i stugan på västkusten som dekorativa filtar med ankare på och kuddar i marinblått, rött och vitt passar in.

Den stil som många tänker på när marint kommer på tal är New England-stilen Denna har dock blandats upp med mer marina och strandrelaterade influenser när man talar om marint mode.

Satsa på helhet

Har du en stil som New England eller marint i övriga huset så kan det vara läckert att även inreda barnrummet i denna stil. Tack vare internet finns det otaliga möjligheter att få tips och idéer, även möjlighet att handla på någon av de mängder med webbshoppar som finns i dag. En heltäckande butik som har i princip något för varje rum är inredningsshopen Marinstyle . Här finns det där lilla extra för att få till touchen i rummen, ett bäddset i marina färger eller pryd sängen med dekorativa kuddar.

Barnen själva

När ett barnrum ska inredas och dekoreras så glöm framförallt inte barnet självt. Det är de som ska vistas där och trivas där. Låt dem vara med och skapa rummet och känslan i det. Samla lite snäckor och gör ett klockspel eller varför inte plocka ihop lite drivved och göra häftiga ramar till kort eller posters för att få till den där marina saltmättade känslan. Det finns mycket läckert från naturen som kan komplettera en inredning.

Kommentarer är stängda.