Piffa upp din fasad

Våren närmar sig med stormsteg och villor och radhus väcks sakta ur sin vinterdvala. Många gör sig nu redo för att fräscha upp sina hus och det finns en rad saker du kan göra för att piffa upp ditt hus nu i vår.

Vi på Marshimlen älskar våren och tänkte idag dela med sig av några små tips som kan göra stor skillnad.

Måla

Detta är kanske ett av de mer uppenbara tipsen och troligtvis ett av de mer tidskrävande. Men om du har tid kommer resultatet göra att ditt hus känns som nytt. Det finns också väldigt många alternativ. Vill du köra på säkra kort är röda hus något som alltid funkar. Ta en titt i ditt grannskap så förstår du vad vi menar. Eller också tar du en mer ovanlig färg och står ut i den röda massan som är väldigt vanlig runt om i Sverige. Var dock noga med vilken färg du väljer och tänk igenom det noga så att du inte ångrar dig.

Snickarglädje

Snickarglädje vet de flesta vad det är. Dessa snirkliga och vackra dekorationer är väldigt fina och kan verkligen göra att ditt hus ser helt annorlunda ut. Det finns mycket inspiration om du letar och egentligen sätter bara fantasin gränsen för vad som är möjligt.

fasadsiffror

En liten detalj som man kan titta närmare på är fasadsiffror. Dessa siffror finns i alla möjliga former och kan göra din fasad lite roligare och underlättar också för folk som ska hälsa på.

Lycka till och njut av våren!