Trångbodda i huset? – bygg ett Attefallshus

Om huset börjar kännas trångt kan ett attefallshus vara lösningen. Kanske tonåringen tycker att det är dags för eget utrymme eller så saknas det rum för gäster. Ett attefallshus kan enkelt designas efter just dina behov och preferenser. Byggnaden finns i en mängd olika stilar och prisklasser, välj mellan allt från klassisk timmerstuga till modernt modulhus. Öppen planlösning eller flera rum? Du bestämmer. Med ett loft ökar möjligheterna ytterligare.

Attefallshus fick tidigare endast vara 25 kvadratmeter stora men får nu vara upp till hela 30 kvadratmeter. Ett attefallshus kan vara ett smidigt alternativ för dig som saknar extrautrymme men som önskar slippa krånglet med bygglov. Det finns dock en del regler att förhålla sig till som du bör ha koll på innan bygget påbörjas. När du väl fått ditt startbesked från byggnadsnämnden bygger du enkelt upp ditt attefallshus med en lättmonterad byggsats.

Sorselestugan erbjuder förberedda byggsatser i flera olika modeller. Det kan vara klokt att välja en leverantör som är mån om kvalitet och som inte använder sig av dyra mellanhänder. Attefallshuset ska trots allt klara väder och vind i flera år, samtidigt som priset måste vara förmånligt.

Kommentarer är stängda.