Trender 2016

Som vanligt så är det verkligen spännande att se vad som kommer när de stora kommer med sina trendspaningar varje år. Redan i fjol så började man söka på hur trenderna våren 2016 skulle se ut och nu är vi här så det ska verkligen bli skoj och se hur det blev.

Att handla trendiga inredningsdetaljer gör vi lite nu och då, ett tips är att hitta till exempel ellos rabattkoder som finns online för att, kanske inte spara pengar, utan handla mer. Ellos är en stor favorit när det kommer till just inredningsdetaljer men också kläder och hemelektronik. Just deras inredningssida visar på de senaste trenderna med mycket naturfärger, precis som det ska vara under 2016.

Det finns mycket spännande inspiration på nätet, varför inte börja med handarbete och börja brodera en kudde. Du hittar faktiskt kuddar som du kan använda av hos Ellos. Självfallet så kan man tillverka egna saker som man kanske inte hittar att köpa på nätet, detta gör att det blir mer unikt och eget.

När det kommer till färger i inredningen så är det helt klart spännande kulörer som presenteras, vad sägs om lila och rött men också inspiration från naturen som kontrast. Även naturliga material som trä och sten kommer att förekomma i inredningar under 2016. Vågar du testa att måla en fondvägg i lila eller rött? Vi kanske inte är där än, men det låter helt klart spännande.

Kommentarer är stängda.