Vägen till en mer personlig inredning

Att få en inredning som känns som den reflekterar den du är kan vara ett värdigt mål att sträva efter. Men det är kanske inte alltid så enkelt som det först låter. Som tur är finns det mer än ett sätt att åstadkomma detta.

Satsa på unika inredningsobjekt

När det kommer till möbler och inredningsdetaljer är det lätt hänt att köper mycket eller nästan allt från en och samma butik. Detta är ett ganska vanligt misstag som kan leda till att rummet ser mer eller mindre massproducerat ut. För att undvika detta är det bäst att shoppa runt lite för att hitta mer unika möbler och detaljer för varje rum. Butiker som My HOME My Way är ett utmärkt ställe att börja.

Blanda gärna stilar

Alla kan nästan garanterat hitta åtminstone två inredningsstilar som faller dem i smaken. Och det finns egentligen ingen anledning varför du behöver välja mellan dem. Det kan absolut fungera att blanda två olika stilar med varandra. Men det ger ofta bäst effekt om stilarna är ganska tydligt olika förstås. Gör bara inte misstaget att ge båda stilarna lika mycket utrymme i rummet. En mycket bättre balans är om ena stilen utgör omkring 80% och den andra fyller ut de resterande 20%.

Placera dina intressen i fokus

Ett annat varmt rekommenderat tips är att se till att delar av dig själv faktiskt får synas tydligt i din inredning. Om du har något eller några hobbyer eller andra intressen du gillar spendera tid med är det också något du kan låta ta en större roll i inredningen också. Hur enkelt detta är kan så klart bero på vilket intresse det handlar om. Men även om det bara betyder att du letar upp några tavlor eller postern med lämpliga motiv kan det fungera utmärkt.

Kommentarer är stängda.