Välj din inredningsstil

 

Ett snyggt och väl inrett hem ökar trivseln och får dig att känna dig mer som hemma. Dock är det viktigt att du väljer en stil som du själv gillar och inte bara anpassar dig efter rådande trender. Det finns en rad olika stilar att välja mellan och genom att fördjupa dig i dem kan du hitta den som passar för just dig och ditt hem.

Skandinavisk stil

Den skandinaviska inredningsstilen är en av absolut populäraste i Sverige och bygger på avskalad inredning med dova färger. Material som trä och stål är populärt. Du får extra pluspoäng om du satsar på hållbara möbler som kan gå i arv i generationer. På lindholms.se hittar du en massa stilfulla möbler som passar perfekt in i den skandinaviska stilen. De har satsat på många möbler i naturfärger som grått och brunt.

Bohemisk inredningsstil

Att inreda bohemiskt känns både lite lyxigt och lantligt på en och samma gång. Här finns inga regler utan du går mest på känsla. Du kan till exempel satsa på mysiga ljusslingor och växter för att skapa ett välkomnande intryck. Mycket tyger är en annan detalj som spelar stor roll i denna inredningsstil. Varför inte göra din egen sänghimmel i sovrummet för en härlig och avslappnande känsla?

Kommentarer är stängda.